ICT-specialist voor scholen en overheidsinstanties


WCS B.V. werkt voor scholen en (overheids)instellingen die veel waarde hechten aan hoge kwaliteit in dienstverlening. Door langdurige samenwerking met onze klanten werken wij aan continuï teit in de ICT-omgeving.
Dit resulteert in betrouwbare systemen en netwerken, een grote mate van kennis van bedrijfsspecifieke problemen en het bedenken van innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Tegen betaalbare tarieven.

Advies
Wij beginnen met een grondige analyse van uw behoeften voor wat betreft dienstverlening en ICT-toepassingen. WCSBV volgt nauwlettend de ontwikkelingen op ICT-gebied en is daardoor in staat een advies op maat te geven waarbij de meest moderne ICT-toepassing worden ingezet.

Implementatie
ICT is een kostbare aangelegenheid. het is van groot belang dat uw investeringen leiden tot de gewenste resultaten. Implementatie houdt niet allen het installeren en het in werking stellen van een systeem in; het systeem moet ook begrepen, geaccepteerd en op de juiste manier gebruikt worden. WCSBV begrijpt dit. Heldere communicatie, voldoende opleidings- en trainingsmogelijkheden en goede begeleiding zijn essentieel voor een succesvolle implementatie can ICT-toepassingen.

Diensten en producten
Vrijwel alle A-merk servers, pc's, laptops en andere hardware worden door ons verkocht. Tevens leveren wij randapparatuur: back-upoplossingen, printers, interactieve whiteboards, beamers etc. Of het gaat om de aanschaf van computers en printers, de installatie van nieuwe softwareprogramma's of de implementatie van een complete netwerkconfiguratie, WCSBV staat garant voor een betrouwbare en probleemloze infrastructuur voor uw bedrijfsautomatisering.

Beheer, support en onderhoud
WCSBV biedt u het Servicecontract aan. Hierin staan afspraken omtrent beheer, support en onderhoud. Het Servicecontract wordt volledig aangepast aan uw wensen en behoeften. u bepaal zelf hoe vaak en wanneer u ons wilt inzetten.

Voordelen WCSBV
 • Persoonlijke benadering
 • Klantgericht: uw wensen en behoeften staan centraal
 • Ondersteuning zo vaak en wanneer u dat wenst
 • Gespecialiseerd in ICT voor kleine en middelgrote bedrijven, dus hoge mate van kennis van u sector
 • Vooraf een helder overzicht van de kosten