Online Backup


Informatie over klanten, uw administratie en uw bedrijfsvoering moet altijd tot uw beschikking staan. Om die reden maakt u waarschijnlijk regelmatig een backup van uw data. Zodat in het geval van storingen of andere calamiteiten uw gegevens niet verloren gaan.

WCSBV biedt u de online backup van Backup-Connect. De online backup heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een traditionele backup op disk of tape. Zo wordt uw backup iedere dag automatisch gemaakt en direct veilig buiten uw bedrijfspand opgeslagen. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft.

Backup-Connect maakt gebruik van de nieuwste en optimaal beveiligde technologie. Uw gegevens worden dagelijks versleuteld, gecomprimeerd en via internet verzonden naar het datacenter van KPN. Per e-mail ontvangt u een kort rapport waarin u kunt zien dat de backup gelukt is.

Zo weet u zeker dat uw data beschermd is. En dat alle gegevens in het geval van een calamiteit met één druk op de knop zijn terug te halen. Kortom: deze dienst verzekert u een zorgeloze backup!

WCSBV installeert de backupsoftware bij u op kantoor. Uiteraard op het moment dat het u uitkomt.
Voor meer informatie klik hier.